2012-11-19 14:39:29• hírek • Németh Ágnes

Mi vár ránk ezen a héten?

Németh Ágnes asztrológus jóslatai erre a hétre a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos

Vénusz, a szerelem bolygója a Mérleg jegyében áll, és ezzel pont szemben áll a te jegyeddel. Azonban ez a csodálatos csillag szerdáról csütörtökre virradó éjjel elhagy téged. Így már csak három napod van, amit az ő társaságában tölthetsz el. Vidd mindenhová magaddal őt, ha például otthonról munkába vagy bevásárolni mész. Természetesen este melletted ül az asztalnál. Ha utána aludni mész, a karjaidban fekszik.

Bika

Van egy pár konstelláció az asztrológiában, melyek kivétel nélkül pozitívak. Ezekhez tartozik az is, amivel csütörtökön találkozol: Vénusz a te jegyeddel szemben vesz fel új pozíciót. Egészen hasonló dolog fog történni az életedben: olyan emberekkel fogsz találkozni, akik ehhez a Vénuszhoz hasonlítanak, tehát szépek, érzékiek és csábítóak. Ezzel persze az esélyek, hogy szerelmes leszel, nagyon megemelkednek. Sok olyan szerelmi történetet ismerek, melyek pont akkor kezdődtek, amikor Vénusz szemben állt az illető jegyével. Így hát izgalmas lesz.

Ikrek

Vénusz, a szerelem bolygója három héten át boldogított kellemes érzésekkel. Talán még a legszebb érzéssel, a szerelemmel is megajándékozott. A csütörtökre virradó éjszaka ez a csodálatos bolygó búcsút vesz tőled. Ünnepeld őt, és szerdáig bezárólag minden nap adj találkát a szerelemnek. Menj el szórakozni azzal, akit szeretsz. Fedezd fel mindenütt a világ szépségét, és örülj neki. Azonban akkor is boldog leszel, amikor Vénusz már elhagyott. A Nap ugyanis ugyanazon az éjszakán új helyzetet vesz fel, mégpedig a te jegyeddel szemben.

Rák

A szerdáról csütörtökre virradó éjjel Vénusz belép a Skorpió jegyébe, ahol már egy ideje a Nap is tartózkodik. Szerelmet hoz, és mivel ebben a tüzes jegyben áll, különösen heves szenvedéllyel ajándékoz meg.

Oroszlán


Ezt a hetet erősen befolyásolja a Nap és Neptunusz találkozása. Mivel a Nap csütörtöktől a Nyilas jegyében, és ezzel barátságos trigon fényszögben áll a te jegyeddel, ez téged különösen érint. Először a pozitív oldal: ötleteidet és élettervedet tovább tudod fejleszteni. Veszélyes lehet viszont, ha nem vagy eléggé tudatos és elővigyázatos. Akkor Neptunusz hatása alá kerülsz, és csalódással kell számolnod.

Szűz


Ezen a héten sok minden történik a csillagos égen. A Nap tovább lép a Nyilas jegyébe. Ez szerda este történik. Mindjárt utána Vénusz, a szerelem csillaga vesz fel új állást a Skorpió jegyében. Te mindenképpen hasznát látod ennek az új Vénusznak, és kiegyenlíted vele a Nap „hiányát". Azt mondanám: jó dolgod van pillanatnyilag.

Mérleg

A szerdáról csütörtökre virradó éjjel Vénusz elhagyja a te jegyedet, és belép a Skorpió jegyébe. Így az utolsó napokat töltöd ezzel a csodálatos csillaggal, aki megkönnyíti az életet. Vénusz dolgában most a végső hajráról van szó. Vidd hát magaddal, ha reggel elmész otthonról, hogy megmutassa neked a világ szépségét. Természetesen leginkább este élvezheted a társaságát, amikor időd van lazítani, és talán egy másik emberrel is megoszthatod szerelmedet.

Skorpió

Ezen a héten is vendéged a Nap, aki barátod, erő, aki támogat, szól hozzád, és vigasztal, ha szükséges. Nincs semmi okod az aggodalomra. Ellenkezőleg, nyisd meg a szívedet, és várd a boldogságot. Napod még Merkúrtól, Marstól, csütörtöktől pedig még Vénusztól is támogatást kap. Így a hétvége tele lesz szerelemmel a számodra.

Nyilas

A szerdáról csütörtökre virradó éjjel nyugtalanul fogsz aludni. Talán belső izgalmat érzel, vagy álmaidban valami nagy dolog történik. Ez csak azt jelenti, hogy kapcsolatban vagy a kozmosszal, és össze vagy kötve a Nappal, létünk központjával. Ő ugyanis belép a te jegyedbe. Most a lét központjában vagy, és újjászületsz egy új évre.

Bak

Mars, az erő bolygója most a te jegyedben áll. Ezt azzal lehet összehasonlítani, mintha egy elegáns autóba szállsz be, bedugod a slusszkulcsot, és indítasz: az autó elindul. Tempó és erő - de csak horoszkópod egyik oldalán. A másik oldalon ott van Merkúr, aki visszafelé mozog, és a hét közepe táján egy erős Neptunusz, ami mindent tisztázatlanná tesz és elködösít. Ha hektikusan jársz el, gyorsan akarsz túllenni mindenen, akkor abból semmi jó nem lesz. A nyugalomban van az erő!

Vízöntő

Uránusz már régóta impozáns pozícióban áll, és több erőt ad neked. Időnként azonban próbára tesz téged, hogy kívánságának, miszerint többet hozz ki az életedből, eleget teszel-e. Tudni akarja, mi az, amin javítottál. Félned kell? Nem, ha a szíved szavát követed! Ez az egyetlen hely, ahová Uránusz figyel. Hű voltál önmagadhoz, vagy meghazudtoltad önmagad? Ezen a héten új próba vár rád, mert Uránusz most erős.

Halak


Merkúr itt van, sikeressé tesz téged, bár most visszafelé mozog. Ezt remekül kiegyenlíti Mars, mert életerőt ad neked. Szerdáig bezárólag még a Nap is a te oldaladon áll. Utána elhagy téged, viszont Vénusz vesz fel kedvező helyzetet. Minden rosszat távol tart tőled, és csak olyan útra vezet, ami jót tesz és tetszik neked. Természetesen a Hold is itt van: főleg szerdán és csütörtökön ringat át a héten.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: